Om sidan och ägaren

Mitt namn är Daniel och jag är en kille/man/gubbe(?) som har ungefär 98 procent av barnasinnet kvar. (Kanske mer…?)

Bor med sambo och våra hundar i norra Örebro län.

Jag var med i Talang 2020 på TV4 och även i premiären av Persia’s Got Talent.
Personerna bakom det sistnämnda programmet gillade min prestation i svenska Talang och ville ha med min färgglada figur och personlighet i deras program, då som statist.

Allt började när jag satt och diskuterade olika domännamn med en arbetskamrat på jobbet. Apelsin.se, skalabanan.nu… och vi skrattade som två små barn. (Ja, vi var lite trötta och då även lättroade.)

Jag har alltid gillat att få folk att skratta, både med mig och åt mig.
Och för att göra en lång historia kort, så fortsatte jag på banan-spåret och registrerade första domänen skalabanan.nu, sen blev det skalabanan.se och jag började även att på skoj samla på banan-etiketter och det eskalerade snabbt. Hahaha!

Efter ett tag registrerade jag även domänen bananklubben.se, och där skriver jag om bananrelaterade nyheter, lägger upp smarriga bananrecept och mycket annat.

Bananklubben har flera kända medlemmar

Några av dem är Lasse Åberg, Bert-Åke Varg, Gunnar Ernblad, Peter Harryson, Black Ingvars, Banana Airlines, Zillah & Totte, Dr Bombay och flera andra.
Även Cecilia Wrangel (Lucy Wilde) och Emma Lewin (Margo) är medlemmar i klubben.

Det var dessutom Bananklubben som instiftade Sveriges egen banandag den 4 mars.

Jag har fortsatt att samla på olika bananrelaterade prylar och flera företag och privatpersoner har även skickat en del prylar till samlingen.

Efter ett tag började jag även att samla på allt med de banangula, banantokiga minionerna och har idag Sveriges största samling.

I september 2018 registrerade jag även denna domänen (minioner.nu) för att visa upp samlingen, men sidan utvecklades mer till en fansida med svenska nyheter och information om minionerna.